Zaalverhuur Tutti

Op dit podium ben jij de ster

Zaalverhuur Merksem

Merksem en omstreken is een bruisende buurt vol diversiteit en energie.  “Tutti“ wil een ruime en aangepaste ontmoetingsruimte aanbieden om cultuur en ontmoeting te stimuleren.  Zoals Zaal Bart voorheen biedt “Tutti “ ontmoetingsruimte aan door twee zalen (de grote theaterzaal en de bovenzaal) ter beschikking te stellen van particulieren, verenigingen en organisaties aan een faire huurprijs.

De grote theaterzaal is gelijkvloers en is zeer geschikt voor conferenties, muziek-en theatervoorstellingen, filmavonden of familiale feesten en heeft een grote capaciteit.

De bovenzaal op de tweede verdieping is geschikt voor vergaderingen, repetities en kleinere evenementen. Ze heeft een kleinere capaciteit.

Grote Theaterzaal

Mooie, gerenoveerde theaterzaal in originele stijl bewaard met alle moderne faciliteiten. Ook al eens de “kleine Roma” genoemd.  De grote theaterzaal is gelijkvloers en is zeer geschikt voor conferenties, muziek-en theatervoorstellingen, filmavonden of familiale feesten.

zaalverhuur

Bovenzaal

De bovenzaal op de tweede verdieping is gezellig en licht. Deze is zeker geschikt voor vergaderingen, repetities en kleinere evenementen.

zaalverhuur merksem

Algemene voorwaarden bij onze zaalverhuur

Wanneer u één van onze zalen wenst te huren, dient u uiteraard rekening te houden met onze algemene voorwaarden betreffende het gebruik en de verhuur van onze zalen.  U vindt onze voorwaarden hier.

Zodra u een zaal boekt bij Tutti Merksem, bezorgen wij u een gebruiksovereenkomst, waarvan u hier een model kan terugvinden. Deze gebruiksovereenkomst dient u ingevuld en ondertekend terug te sturen naar tutti@santegidio.be. Uw boeking is pas definitief na ondertekening van de overeenkomst en betaling van de gebruiksvergoeding en waarborg.